Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

Valentine Lips

    Πραγματικά τι θα ήταν η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου χωρίς κόκκινο κραγιόν;
Ακόμη και εάν έχουμε αποφασίσει ότι αυτή η γιορτή δεν μας ταιριάζει,ότι δεν γιορτάζουμε,ένα κόκκινο κραγιόν μας φτιάχνει τη διάθεση!

   Αυτή τη φορά σας δείχνω τα δικά μου αγαπημένα κόκκινα κραγιόν.

Riri Woo retro matte Mac
Το απόλυτο ματ κόκκινο κραγιόν. Ανήκει στη limited edition συλλογή της Rihana από τη Mac. Βαθύ κλασικό κόκκινο,τέλεια απόδοση χρώματος,εντελώς ματ όμως. Νομίζω ταιριάζει σε όλες μας. Απίστευτη διάρκεια επίσης.

J Lo's Pure Red  L'oreal 
Ακριβώς το ίδιο με το riri woo αλλά πιο ενυδατικό. Και με τέλεια μυρωδιά επίσης.  

Envious Estée Lauder
Rouge Pur Couture Yves saint Laurent 
Κλασικό λαμπερό κόκκινο,ενυδατικά και τα δύο, με αυτό της Estée Lauder να κερδίζει όσον αφορά τη διάρκεια. 

Mightiest Maraschino Clinique 
Ανήκει στη σειρά Chubby sticks intense και είναι το πιο κερασένιο χρώμα που έχετε δει. Πολύ καλή διάρκεια,λαμπερό και αυτό ταιριάζει σε όλες μας. 

Adorable Matt n14 Essence
Κόκκινο - φούξια χρώμα,ματ,φωτίζει το πρόσωπο,με τέλεια διάρκεια και εξίσου τέλεια τιμή! Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα κραγιόν;

Red Essential Maybelline
Η αγάπη μου για τα lip pencils της Maybelline είναι γνωστή. Αυτό είναι το αγαπημένο μου. Βασικό κόκκινο,όπως είναι και το όνομά του,κρατάει πολλές ώρες και δεν ξηραίνει τα χείλη!!

Lava Love Avon
Το ωραιότερο κόκκινο-πορτοκαλί κραγιόν. Φωτίζει επίσης πάρα πολύ το πρόσωπο και το προτιμώ την άνοιξη και το καλοκαίρι. 

Russian red lip gloss Mac
Είναι το μοναδικό lip gloss της παρέας. Το αγαπώ και το προτιμώ όταν θέλω να φορέσω κόκκινο αλλά λίγο πιο διακριτικά. Αυτό το γκλός δίνει λάμψη,είναι κόκκινο αλλά χωρίς την ένταση του κραγιόν. 
Επιλέγοντας ένα κόκκινο κραγιόν,το μόνο που θα χρειαστείτε επιπλέον είναι μαύρη μάσκαρα,μπεζ-χρυσή σκιά και eye liner(προαιρετικά).
   
To Sum Up
Οποιοδήποτε κραγιόν και να επιλέξουμε,αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι η καλή μας διάθεση. Να φορέσετε λοιπόν το πιο λαμπερό σας χαμόγελο και να περάσετε τέλεια!!!!         Happy Valentine's Day Girls!!!!
                                                                              Love you all!!!