Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015

New Face Masks By Korres

        Πριν από λίγο καιρό η εταιρία Korres λάνσαρε καινούργιες μάσκες περιποίησης προσώπου. Η σειρά αποτελείται από 8 μάσκες. Εγώ έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα τις εξής:
Grapefruit instant brightening face mask
      Αυτή μου άρεσε περισσότερο από όλες! Την άπλωσα στο πρόσωπο,την άφησα ένα τέταρτο και μετά το πρόσωπό μου ήταν πραγματικά λαμπερό,καθαρό και είχε πιο ομοιόμορφη όψη. Ωραία,απαλή μυρωδιά ,θα την αγοράσω ξανά

Nectarine Velvet Nourishing Face Mask
     Θρεπτική και πολύ ενυδατική,όπως ισχυρίζεται.  Μυρίζει ακριβώς σαν τα νεκταρίνια! Ακριβώς όμως! Νομίζεις οτι έχεις νεκταρίνια στο δωμάτιο!!!! Κατά τα άλλα όμως δεν είδα κάποιο σημαντικό αποτέλεσμα με αυτή τη μάσκα. Καμία σούπερ ενυδάτωση. Δεν νομίζω να την αγοράσω ξανά. 

Cucumber Eye Mask
     Δροσερή μάσκα περιποίησης ματιών με αγγούρι. Πραγματικά δροσερή όταν απλώνεται,υφή σαν τζελ. Δεν προκάλεσε την παραμικρή ενόχληση στα  μάτια. Ούτε και με αυτήν όμως έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη. Δεν παρατήρησα ιδιαίτερη διάφορα στην περιοχή των ματιών.Η αλήθεια είναι όμως οτι δεν έχω μαύρους κύκλους,οπότε ίσως είναι πιο αποτελεσματική σε κάποιον που έχει αυτό το πρόβλημα.

To sum up
     Τις υπόλοιπες μασκούλες δεν τις έχω δοκιμάσει και να πω την αλήθεια δεν ξέρω και εάν δοκιμάσω κάποια άλλη. Τις περίμενα καλύτερες. Ίσως αυτή με τον άργυλο. Οι μάσκες κοστίζουν 3,94€ από το φαρμακείο και είναι 18ml εκτός από των ματιών που είναι 8ml αλλά από διαδικτυακά φαρμακεία θα τις βρείτε πιο οικονομικά.
    Πείτε μου εάν εάν έχετε δοκιμάσει κάποια από τις υπόλοιπες και σας άρεσε!

Until next time...

        Love you!