Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Empties!!!

    Το πρώτο empties post είναι γεγονός!!! Οι άδειες συσκευασίες μου ήταν πλέον τόσες πολλές,οπότε σκέφτηκα να σας πω την άποψη μου για αυτά τα προϊόντα,τώρα που έχουν τελειώσει.

La Roche Posay Micellar Water
Αυτό το νεράκι καθαρισμού είναι καταπληκτικό. Αφαιρεί τα πάντα και είναι ιδανικό για όλο το πρόσωπο. Νομίζω μου αρέσει εξίσου με το Bioderma. Θα το αγοράσω ξανά σίγουρα.

Castalia Sensial Cleansing Milk
Γαλάκτωμα καθαρισμού σε travel size. Το χρησιμοποίησα αλλά δεν θα το αγοράσω ξανά. Δεν αφαιρούσε καθόλου το μακιγιάζ. Μετά τη χρήση του έπρεπε να χρησιμοποιήσω και νερό καθαρισμού για να αφαιρέσω το υπόλοιπο μακιγιάζ. Δεν μου άρεσε καθόλου.

Avon 3 in 1 Cleansing water
Νερό καθαρισμού από Avon. Αφαιρούσε το μακιγιάζ  του προσώπου αλλά δεν ήταν κατάλληλο για την περιοχή των ματιών γιατί έτσουζε τα μάτια πάρα πολύ. Το χρησιμοποίησα μόνο στο πρόσωπο,αλλά δεν θα το αγοράσω ξανά.

Clinique Superdefense moisturizer 
Αγαπημένη κρέμα ημέρας,με δείκτη προστασίας 20. Την αγοράζω ξανά και ξανά. Ενυδατώνει,προστατεύει από τον ήλιο και δεν δημιουργεί σπυράκια και ερεθισμούς. Την αγαπώ!

Avon Advance Techniques Shampoo + Hair mask Moroccan Argan Oil.  
Σαμπουάν και μάσκα μαλλιών με αργανέλαιο. Πολύ ωραίο το σαμπουάν,καθαρίζει και ενυδατώνει τα μαλλιά. Η μάσκα είναι ένα προϊόν που επίσης αγοράζω ξανά και ξανά. Ενυδατώνει τα μαλλιά,ξεμπερδεύει και δεν βαραίνει.

Κορρές επανορθωτική μάσκα ύπνου. 
Ωραίο προϊόν που κάνει ότι υπόσχεται. Το πρωί το πρόσωπο είναι ενυδατωμένο,λαμπερό και ξεκούραστο. Ένα μειονέκτημα έχει. Η μυρωδιά της μάσκας είναι πολύ έντονη. Δεν νομίζω να την αγόραζα ξανά γιατί αυτή τη στιγμή υπάρχουν αντίστοιχα προϊόντα πολύ πιο αποτελεσματικά νομίζω.

Batiste Original Dry Shampoo
Ξηρό σαμπουάν σε travel size. Δεν το αγόρασα,βρισκόταν σε κάποιο κουτί του Glowbox, δεν χρησιμοποιώ ξηρά σαμπουάν. Παρ'όλα αυτά,εάν κάποιος έχει λιπαρά μαλλιά,νομίζω θα τον βολέψει. Απορροφάται η λιπαρότητα από τα μαλλιά,απλά θέλει καλό χτένισμα γιατί αλλιώς θα αφήσει τα μαλλιά άσπρα!

Sephora Waterproof eye make up remover
Ξεβαφτικό ματιών από Sephora. Πραγματικά αφαιρεί τα πάντα. Κυκλοφορεί και σε μίνι συσκευασία,ιδανικό για ταξίδια. Θα το αγόραζα ξανά.

Estée Lauder Double Wear
 Οτι και να πω για αυτό το προϊόν είναι περιττό. Αγοράζω άλλο μόλις τελειώσει η συσκευασία. Καλύπτει πολύ καλά με λίγη ποσότητα. Εάν καμία φορά το πρόσωπό μου είναι λίγο ξηρό,το αναμειγνύω με λίγο ενυδατικό ορό προσώπου και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο.

Yves Saint Laurent Baby Doll mascara
 Πολύ ωραία μάσκαρα με πλαστικό βουρτσάκι. Δίνει μήκος και διαχωρίζει τις βλεφαρίδες. Δεν δίνει τόσο πολύ όγκο νομίζω,αλλά με δυο περάσματα το αποτέλεσμα είναι αρκετά εντυπωσιακό. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι είναι αρκετά ακριβή.

Youth Lab CC complete cream
Ένα φακελάκι των 2ml έχω μόνο αλλά με έπεισε να αγοράσω το full size προϊόν για το καλοκαίρι. Πολύ ωραία κάλυψη,με spf 30. Νομίζω το μόνο προϊόν που θα χρειαστώ για τα πρωινά του καλοκαιριού.

Avon planet spa Body Polisher. 
Πίλινγκ σώματος με εκχυλίσματα καφέ. Μου άρεσε πολύ. Λεπτοί κόκκοι,δεν  ερέθιζε την επιδερμίδα,το χρησιμοποιούσα και σε στεγνή αλλά και υγρή επιδερμίδα. Θα το αγόραζα ξανά. 

    Αυτά ήταν λοιπόν τα empties μου!!! Μόλις γεμίσει ξανά το κουτί της ανακύκλωσης θα κάνω και δεύτερο post. 

      Until next time...
                             Love you!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

I'm interested in chatting!!!Feel free to comment!!!!