Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

June Favorites



    Το post με τα αγαπημένα Ιουνίου άργησε πολύ να γραφτεί καθώς με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας δεν είχα όρεξη να το γράψω. Κάποια στιγμή όμως σκέφτηκα ότι ακριβώς επειδή χρειαζόμουν λίγη χαλάρωση,έπρεπε να συνεχίσω να κάνω ότι με ευχαριστεί. Κάπως έτσι λοιπόν ολοκληρώθηκε αυτό το post. 
Τα προϊόντα που χρησιμοποίησα περισσότερο από όλα τα υπόλοιπα κατα τη διάρκεια του Ιουνίου είναι τα ακόλουθα:
















Color Drama "fab orange "410 Maybelline
Αγαπημένα color drama σε μια τέλεια καλοκαιρινή απόχρωση.
Έντονο πορτοκαλί-κόκκινο χρώμα ιδανικό για τα καλοκαιρινά βράδια. Με τη γνωστή απόδοση και σταθερότητα ενός μολύβι-κραγιόν.
Και σε τέλεια τιμή 5,90€.



Gloss in love 144 Lancôme 
Αυτό το lip gloss το είχα πάρει δώρο από κάποιο περιοδικό. Το χρησιμοποίησα όλο τον Ιούνιο και νομίζω θα το αγοράσω σε full size. Είναι ένα ιριδίζον κοραλί χρώμα,με αρκετά καλή διάρκεια για γκλός.

Συνήθως το χρησιμοποιώ μαζί με ένα κοραλί μολύβι χειλιών. Τονίζει ωραία τα χείλη,χωρίς να είναι υπερβολικό. Ιδανικό και κατα τη διάρκεια της ημέρας,αλλα και για το βράδυ με πιο έντονο μακιγιάζ ματιών. 
























Διπλές σκιές ματιών Clinique 
Άλλο ένα προϊόν που πήρα από περιοδικό και το έχω καταευχαριστηθεί. 
Η πιο σκούρα σκιά είναι καφέ -δαμασκινί και η άλλη απαλό ροζ.
Μόνο αυτά τα δυο χρειάζεται για να πετύχουμε τέλειο καλοκαιρινό bronze αποτέλεσμα. Το κουτί δεν αναγράφει κάποιο όνομα,μόνο τον αριθμό 20. Θα αγοράσω σίγουρα αυτές τις σκιές όταν τελειώσουν πάντως. 























Eye shadow base Light beige  Avon
Πολύ ωραία βάση ματιών από την Avon.
Καλύπτει φλεβίτσες στα μάτια,δημιουργεί ομοιόμορφο χρώμα και βοηθάει τις σκιές να μείνουν στη θέση τους πολύ περισσότερο.
Ωραία συσκευασία επίσης. 




BB cream Ideal soleil SPF50 Vichy
Πάρα πολύ ωραία αντηλιακή προσώπου με χρώμα και δείκτη προστασίας 50. Καλύπτει πολυ καλά διάφορες ατέλειες χωρίς όμως να είναι βαριά στο δέρμα.



Τη φοβόμουν  για σπυράκια λόγω του υψηλού δείκτη προστασίας αλλά δεν μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα. Έχει πολύ ελαφριά υφή και τη χρησιμοποιώ πλέον σχεδόν καθημερινά. 






























Aqualia thermal  dynamic hydration light cream Vichy
Και αυτό το προϊόν σε travel size το πήρα δώρο μαζί με την αγορά της αντηλιακής bb ideal soleil. Προσέφερε πολύ καλή ενυδάτωση,την χρησιμοποιούσα πρωί-βράδυ. Δεν επιβάρυνε καθόλου το δέρμα μου,αλλά 
εάν την αγόραζα θα προτιμούσα την 
Ακόμη πιο ελαφριά εκδοχή σε τζέλ μορφή. 


Body Scrub Ventus
Αυτό το απολεπιστικό σώματος το βρήκα σε προσφορά στα Hondos center και αποφάσισα να το δοκιμάσω. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Απολέπιζει τέλεια την επιδερμίδα και ταυτόχρονα την ενυδατώνει. Και αυτό θα το αγοράσω ξανά. 

To sum up
Αυτά είναι τα προϊόντα που χρησιμοποίησα τον Ιούνιο και πραγματικά μου άρεσαν. Θα αγοράσω ξανά τα περισσότερα από αυτά. 

Until next month

          Love you!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

I'm interested in chatting!!!Feel free to comment!!!!