Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Pigmentclar Serum La Roche Posay

    Καθώς στην Κρήτη τα καλοκαίρια μας διαρκούν πολύ,η έκθεση του προσώπου μας στον ήλιο και στη θάλασσα είναι μεγαλύτερη. Εκεί στο τέλος Σεπτέμβρη λοιπόν,ανακάλυψα και εγώ κάτι πανάδες οι οποίες στόλιζαν το μέτωπό μου,τα μάγουλα και τη μύτη μου!!!

Αποφάσισα να δοκιμάσω λοιπόν τον ορό προσώπου από τη σειρά Pigmentclar της La Roche Posay.
Είναι μια εταιρία που εμπιστεύομαι και κατά τη γνώμη μου έχει πολύ καλά προϊόντα σε λογικές τιμές.
.
    Ξεκίνησα να τον χρησιμοποιώ αρχές Οκτώβρη,κάθε βράδυ. Άρχισα να βλέπω διαφορά από το τέλος της πρώτης εβδομάδας. Οι πανάδες άρχιζαν σιγά σιγά να ξεθωριάζουν. Όταν συμπληρώθηκε ένας μήνας συνεχούς χρήσης,η διαφορά ήταν εμφανέστατη.
 Ειδικά στο μέτωπο δεν διακρίνονται πλέον καθόλου. Συνεχίζω να χρησιμοποιώ τον όρο και συνεχώς βελτιώνεται η κατάσταση της επιδερμίδας. Καταπολεμά αποτελεσματικά τις πανάδες αλλά και τα διάφορα σημαδάκια που μπορεί να έχουμε από τυχόν σπυράκια.


    Το πρόσωπο είναι πιο λαμπερό και καθαρό. Δεν μου δημιούργησε κανενός είδους ερεθισμό. Παρ'όλο που οι οδηγίες γράφουν ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρωί ή βράδυ,εγώ το χρησιμοποιώ  μόνο το βράδυ,χωρίς να βάλω κάποια κρέμα νύχτας μετά. Το πρωί κρέμα με αντιηλιακό δείκτη οπωσδήποτε ακόμα και εάν είναι χειμώνας. Άλλωστε τέτοιες θεραπείες το καλοκαίρι δεν ενδείκνυται.

Το serum κοστίζει 35€ περίπου στα φαρμακεία,αλλά φυσικά στα διαδυκτιακά φαρμακεία είναι πολύ πιο οικονομικό.

    Η σειρά αποτελείται επίσης από κρέμα ημέρας και κρέμα ματιών για τους μαύρους κύκλους. 
    Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω για αυτό το προϊόν. Μακάρι να είχα τραβήξει φωτογραφίες με το πριν και το μετά γιατί υπάρχει στα αλήθεια διαφορά. 
Αλλά ούτε εγώ το πίστευα ότι τα αποτελέσματα θα ήταν τόσο καλά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα!!!!
Ευχαριστώ La Rοche Posay!!!


Until next time
               Love you!!!