Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

April Favorites

    Έφτασε πάλι η στιγμή να μιλήσουμε για τα αγαπημένα προϊόντα του μήνα. Ο Απρίλιος έφτασε στο τέλος του και αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη γιατί σημαίνει ότι είμαστε πιο κοντά στο καλοκαίρι.!!!
    Ας δούμε όμως τα προϊόντα που με βόλεψαν αυτό το μήνα.

    Retinol Plus / Hydrovit
Η Hydrovit είναι μια εταιρία που βρίσκουμε στα φαρμακεία και που αρχίζει να μου αρέσει πάρα πολύ. Το συγκεκριμένο προϊόν αποτελείται από 7 μονοδόσεις με ρετινόλη και βιταμίνεςC,B,E.
Έχουν αντιρυτιδική,αντιγηραντική και ενυδατική δράση. Προσωπικά τις λατρεύω. Τις χρησιμοποιώ όποτε νιώθω ότι το δέρμα μου χρειάζεται λίγο περισσότερη περιποίηση. Σπάω μια αμπούλα και την απλώνω σε πρόσωπο και λαιμό μόνο το βράδυ. Η διαφορά φαίνεται από το πρώτο πρωινό. Η επιδερμίδα είναι πιο απαλή,φωτεινή και ενυδατωμένη. Οι λεπτές γραμμές είναι επίσης πιο απαλές. Οι επτά μονοδόσεις κοστίζουν 3,90€.









    ANEW Hydro-advance gel cream / Avon
Καινούργια ενυδατική κρέμα της Avon. Με υφή κρέμας-τζέλ,απορροφάται αμέσως από το δέρμα. Έμεινα πολύ ικανοποιημένη από αυτή τη κρέμα. Ενυδατώνει πολύ καλά,δεν είναι λιπαρή,δεν προκαλεί σπυράκια και είναι πολύ καλή βάση για μακιγιάζ. Θα τη χρησιμοποιήσω σίγουρα ξανά.




    Liftactiv Supreme/ Vichy
Είχα περίπου δέκα δείγματα των 1,5ml και τα χρησιμοποίησα αυτό το μήνα. Έχει αντιρυτιδικές και συσφικτικές ιδιότητες. Έχει πολύ ελαφριά υφή και δεν είναι βαριά όπως άλλα αντιρυτιδικά προϊόντα. Δεν μου δημιούργησε σπυράκια ή λιπαρότητα. Είχε ωραία μυρωδιά επίσης.    Εγώ το χρησιμοποιούσα μόνο τη νύχτα για περίπου 20 μέρες που μου κράτησαν τα δείγματα. Το πρωί η επιδερμίδα ήταν ξεκούραστη,φωτεινή και απαλή. Γενικά είναι μια πολύ καλή κρέμα που θα προτιμήσω στο μέλλον. Συνέβαινε όμως το εξής παράξενο: είχε γλυκιά γεύση!! :) :) Όποτε το προϊόν πήγαινε κοντά στα χείλη, είχε μια τέλεια γλυκιά γεύση, πράγμα που δεν είναι κακό,αλλά δεν έχω συνηθίσει να έχουν τέτοια γεύση οι κρέμες μου!!:):)





   Color Drama / Maybelline
Το πόσο μου αρέσουν τα color drama είναι πλέον γνωστό. Η απόχρωση 130 Love My Pink έγινε η αγαπημένη μου για αυτό το μήνα.
Φωτεινό,κλασικό ρόζ βοήθησε στη μετάβαση από τα σκούρα στα πιο ανοιχτόχρωμα κραγιόν και ήταν ιδανικό για τα νέα ανοιξιάτικα look.





    Cinderella/eye shadow palette/Essence
Παλέτα από έξι σκιές της essence. Ανήκει στη συλλογή Cinderella  και δυστυχώς δεν κυκλοφόρησε ποτέ στην Ελλάδα. Μου την έφερε η αδελφή μου από τη Γερμανία,όπου και εγώ όταν πήγα διαπίστωσα ότι τα stand της essence εκεί είναι απίστευτα. Βρίσκεις τα πάντα. Η παλέτα λοιπόν μου άρεσε πάρα πολύ.
Ωραίοι συνδυασμοί χρωμάτων και καλή απόδοση χρώματος. Έχουν πολύ καλή διάρκεια επίσης. Ρομαντικές ροζ-μωβ αποχρώσεις,αισθάνεσαι σαν Σταχτοπούτα όταν τις φοράς!!










    Silky Touch Blush / Essence
Δεύτερο προϊόν από την essence,αυτό το ρουζ στην απόχρωση 70 kissable. Μου άρεσε πάρα πολύ.
Δίνει ωραίο χρώμα υγείας στα ζυγωματικά και διαρκεί αρκετά. Έχει επίσης διακριτικό shimmer στη σύνθεσή του που δίνει μια ωραία λάμψη. Και στη φοβερή τιμή 3,19€. 








    Ke´rastase Elixir Ultime / Hair oil
Όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία, τόσο ξηραίνονται τα μαλλιά μου. Αυτό το λάδι για βαμμένα μαλλιά από την Kerastase,τα ενυδατώνει χωρίς να τα βαραίνει και μυρίζει θεϊκά!! Με λίγη ποσότητα στις άκρες τα μαλλιά αποκτούν ελαστικότητα. 




    To Sum Up
Αυτά ήταν τα αγαπημένα του Απριλίου. Πείτε μου εάν έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά και σας άρεσε ή και το αντίθετο!!

Until next month...
                             Love you!!!
  



Κυριακή 26 Απριλίου 2015

May Elle Magazine

    Το Elle Μαΐου κυκλοφορεί με δυο δώρα από Biotherm: την αγαπημένη super ενυδατική κρέμα Aquasource σε travel size 15ml και το γαλάκτωμα σώματος Lait Corporel σε συσκευασία των 30ml. Επίσης υπάρχουν κι'άλλα δείγματα,μεταξύ αυτών και η μάσκα μαλλιών από την καινούρια σειρά της L'oreal,Extraordinary Oil. 
    Το περιοδικό κοστίζει 6,40€ και είναι ένα εντελώς καλοκαιρινό τεύχος!!! 
Έτσι για να μπαίνουμε σε καλοκαιρινό mood σιγά σιγά!!!!

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Black Ecstasy Mascara by Giorgio Armani

    Black ecstasy... Μόνο το όνομά της φτάνει για να σε προϊδεάσει θετικά.



    Τη συγκεκριμένη μάσκαρα την είχα πάρει ως δείγμα από ένα περιοδικό και την χρησιμοποιώ καθημερινά ένα μήνα τώρα.

    Είναι μια πάρα πολύ καλή μάσκαρα. Έντονο μαύρο χρώμα και μήκος. Δίνει επίσης όγκο,αλλά όχι πάρα πολύ. Με ένα πέρασμα δημιουργεί καθημερινό αποτέλεσμα και με δυο απίστευτο μήκος. Δεν δημιουργεί κόμπους,δεν "βαραίνει"τα μάτια και αφαιρείται πολύ εύκολα.

Το μοναδικό μειονέκτημα,που όμως για εμένα είναι πολύ σημαντικό,είναι ότι μετά από μια ολόκληρη ημέρα χρήσης έχεις αποκτήσει ένα ωραιότατο smokey μακιγιάζ!!! Ναι,μουτζουρώνει ελαφρώς κάτω από τα μάτια.

 Εάν δεν συνέβαινε αυτό ,πραγματικά θα μιλούσα για μια από τις αγαπημένες μου μάσκαρα. Πρέπει να πω όμως ότι τα δικά μου βλέφαρα είναι λίγο λιπαρά,οπότε κάποιος άλλος μπορεί να μην αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα.
   To sum up
Το αποτέλεσμα αυτής της μάσκαρα είναι πραγματικά τέλειο. Σχεδόν στεναχωριέμαι που δεν θα την αγόραζα,γιατί ειδικά η μάσκαρα θέλω να μένει στη θέση της!! Και πόσο μάλλον ένα προϊόν που κοστίζει αρκετά.

   Εσείς την δοκιμάσετε;; Πείτε μου εάν είχατε το ίδιο πρόβλημα με εμένα!!
                                                                         
                                                                Love you!!!

Σάββατο 4 Απριλίου 2015

What's in my travel bag???

    Καθώς ετοιμάζομαι για την πασχαλινή μου απόδραση,συνειδητοποίησα ότι μπορεί να έχουμε πάρα πολλά προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ,αλλά αυτά που τελικά επιλέγουμε να πάρουμε είναι αυτά που μας μας βολεύουν και μας εξυπηρετούν περισσότερο από όλα.

   Γι'αυτό λοιπόν και εγώ θα πάρω μαζί μου τα εξής:




• Double Wear Foundation Estée Lauder
Δεν πάω πουθενά χωρίς αυτό!Προσφέρει κάλυψη,διατηρεί ματ την επιδερμίδα και διαρκεί όλη την ημέρα. Δεν χρειάζομαι τίποτα περισσότερο. 

•Fit Me Concealer Maybelline
Βολική συσκευασία,δίνει φως κάτω από τα μάτια και καλύπτει τυχόν μαύρους κύκλους και ατέλειες. 

The Nudes Eye Shadow Palette Avon
Εάν έχεις αυτήν τη παλέτα σκιών μαζί σου έχεις τα πάντα. Από πιο ανοιχτόχρωμες σκιές για βάση και πιο σκούρες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως eyeliner. Και σε μικρή συσκευασία που μεταφέρεται εύκολα. 

Color Drama Maybelline 
Έχω τρεις διαφορετικές αποχρώσεις  και θα τις πάρω και τις τρεις μαζί μου. Απαλό ροζ για το πρωί,φούξια και κόκκινο για το βράδυ. Και στη γνωστή φοβερή συσκευασία που έχεις μολύβι χειλιών και κραγιόν σε ένα. 

They're Real Mascara  Benefit
Άλλο ένα προϊόν που το φοράς και δεν φεύγει εάν δεν το βγάλεις εσύ. Με ένα πέρασμα είναι ιδανική για το πρωί και με ένα δεύτερο,οι βλεφαρίδες μοιάζουν ψεύτικες. 

Instant Light Natural Lip Perfector Clarins
Δεν πάω πουθενά χωρίς αυτό επίσης. Χρησιμοποιείται και ως lip gloss και ως lip balm,δίνει απαλό χρώμα και απίστευτη ενυδάτωση στα χείλη. 


•Travel Set Brushes Avon
Ναι τα αγαπώ τα πινέλα μου,αλλά δεν πρόκειται να τα πάρω όλα μαζί μου. Αυτό το σετ έχει όλα τα απαραίτητα και χρειάζεται ελάχιστο χώρο. 

•Μαντιλάκια Καθαρισμού Apivita
Σε μονές συσκευασίες,δεν φοβάμαι ότι θα "τρέξουν" και αφαιρούν αποτελεσματικά το μακιγιάζ. 

Αφρός καθαρισμού ελιά και λεβάντα Apivita
Σε travel size και αυτό,ιδανικό για πρόσωπο και μάτια,αφαιρεί μακιγιάζ και καθαρίζει το πρόσωπο

•Samples Samples 
Κρέμες ματιών,προσώπου και serum θα πάρω σε δειγματάκια. Ευκαιρία να δοκιμάσω και κάποια που ήθελα. 

•Candy Florale Prada
Ανοιξιάτικο,λουλουδάτο άρωμα σε roll on,travel size συσκευασία. Ιδανικό και για την τσάντα. 

To sum up
Νομίζω ότι αυτά τα προϊόντα θα πάρω μαζί μου. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό όμως από το να έχουμε καλή διάθεση. Σας εύχομαι Καλό Πάσχα και να περάσετε υπέροχα ότι και αν κάνετε. 

                                                                  Love you!!!


PS. Μήπως τελικά πήρα πάρα πολλά;;;:):):)