Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

February favourites

    Πραγματικά αγάπησα τα προϊόντα που χρησιμοποίησα καθ' όλη τη διάρκεια του Φεβρουαρίου. Ήταν όλα τους εξαιρετικά και πολύ αποτελεσματικά.



    Ξεκινώντας από τα προϊόντα μακιγιάζ,μπορώ να πω ότι ο Φεβρουάριος ανήκει στην Golden Rose. Χρησιμοποίησα τα εξής:



Angled brush / Golden Rose
Λεπτό,με γωνιώδες σχήμα,ιδανικό για κοψίματα και το περίγραμμα του προσώπου. Πολύ μαλακό,πλένεται και δεν παθαίνει τίποτα. Το χρησιμοποιώ καθημερινά. Κοστίζει 7,50€


Velvet Matt lipstick / number 12 / Golden Rose
Η σειρά velvet Matt της Golden Rose είναι πλέον γνωστή και όχι άδικα. Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις,έχουν βελούδινη υφή και μένουν σταθερά για 4-5 ώρες. Είναι από τα πιο ενυδατικά ματ κραγιόν που έχω δοκιμάσει. Το νούμερο 12 ένα ροζ-μοβ-καφέ χρώμα(δεν ξέρω πώς αλλιώς να το περιγράψω!)  είναι πολύ ευκολοφόρετο. Θα τα βρείτε από 5,50€-6,50€.








Silky Touch Matt Eyeshadow / 212 / Golden rose
Καταπληκτική σκιά! Ματ,απαλή καφέ απόχρωση,με πολύ καλή διάρκεια επίσης. Τη χρησιμοποίησα μόνη της,σε συνδυασμό με χρυσό και μπρονζέ,έκανα smokey μακιγιάζ με αυτή και ήταν άψογη. Και σε πολύ καλή τιμή επίσης,νομίζω γύρω στα 4,50€. 

Eye pencil / 08 teddy /Essence
Τελευταίο προϊόν μακιγιάζ αυτό το μολύβι ματιών από την essence. Καφέ-μπρονζέ απόχρωση,τονίζει το βλέμμα,χωρίς να είναι υπερβολικό. Μου άρεσε πάρα πολύ η διάρκειά του και ότι μπορούσες να το δουλέψεις εύκολα στα μάτια. 

Εξίσου καλά ήταν και τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποίησα.

Blue Therapy Serum /Biotherm
Καταπληκτικό!!! Είδα διαφορά στη λάμψη και στις λεπτές γραμμές του προσώπου μέσα σε μια εβδομάδα!!!
Είναι ιδανικό για σκούρες κηλίδες και λεπτές γραμμές. Έχει λεπτόρρευστη,λαμπερή υφή και απορροφάται αμέσως. Θέλει λίγη ποσότητα. Χρησιμοποιείτε πρωί και βράδυ,αλλά εγώ το έβαλα μόνο το βράδυ και τα αποτελέσματά του είναι εξαιρετικά. Θα το αγοράσω ξανά σίγουρα!

Glycolic Foaming Cleanser / Mario Badescu
Καθαριστικό προσώπου με απολεπιστική δράση. Αντιμετωπίζει το θαμπό δέρμα με φραγμένους πόρους και σπυράκια. Δεν το χρησιμοποιώ κάθε μέρα,αλλά τρεις φορές  την εβδομάδα. Είμαι πολύ ικανοποιημένη με τα αποτελέσματά του,τα σπυράκια έχουν μειωθεί πάρα πολύ. Το αγόρασα 24,00€ από το site του Glowbox. 

Μάσκα Ενυδάτωσης με φραγκόσυκο /Apivita
Κάνει ακριβώς ότι υπόσχεται!! Ενυδατώνει πολύ και αναζωογονεί. Έχει υφή βουτύρου,αφήνει το δέρμα εξαιρετικά απαλό. Από τις αγαπημένες μου μάσκες από τη σειρά της Apivita. 

To Sum Up
Όπως είδατε με βόλευαν πολύ τα προϊόντα που χρησιμοποίησα αυτό το μήνα και θα συνεχίσω σίγουρα να τα χρησιμοποιώ. Γιατί όταν βρω κάτι που μου ταιριάζει και ταυτόχρονα έχει αποτέλεσμα,δύσκολα το αλλάζω. 

Until Next Month...

       Love you!!! 

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

New Face Masks By Korres

        Πριν από λίγο καιρό η εταιρία Korres λάνσαρε καινούργιες μάσκες περιποίησης προσώπου. Η σειρά αποτελείται από 8 μάσκες. Εγώ έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα τις εξής:
Grapefruit instant brightening face mask
      Αυτή μου άρεσε περισσότερο από όλες! Την άπλωσα στο πρόσωπο,την άφησα ένα τέταρτο και μετά το πρόσωπό μου ήταν πραγματικά λαμπερό,καθαρό και είχε πιο ομοιόμορφη όψη. Ωραία,απαλή μυρωδιά ,θα την αγοράσω ξανά

Nectarine Velvet Nourishing Face Mask
     Θρεπτική και πολύ ενυδατική,όπως ισχυρίζεται.  Μυρίζει ακριβώς σαν τα νεκταρίνια! Ακριβώς όμως! Νομίζεις οτι έχεις νεκταρίνια στο δωμάτιο!!!! Κατά τα άλλα όμως δεν είδα κάποιο σημαντικό αποτέλεσμα με αυτή τη μάσκα. Καμία σούπερ ενυδάτωση. Δεν νομίζω να την αγοράσω ξανά. 

Cucumber Eye Mask
     Δροσερή μάσκα περιποίησης ματιών με αγγούρι. Πραγματικά δροσερή όταν απλώνεται,υφή σαν τζελ. Δεν προκάλεσε την παραμικρή ενόχληση στα  μάτια. Ούτε και με αυτήν όμως έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη. Δεν παρατήρησα ιδιαίτερη διάφορα στην περιοχή των ματιών.Η αλήθεια είναι όμως οτι δεν έχω μαύρους κύκλους,οπότε ίσως είναι πιο αποτελεσματική σε κάποιον που έχει αυτό το πρόβλημα.

To sum up
     Τις υπόλοιπες μασκούλες δεν τις έχω δοκιμάσει και να πω την αλήθεια δεν ξέρω και εάν δοκιμάσω κάποια άλλη. Τις περίμενα καλύτερες. Ίσως αυτή με τον άργυλο. Οι μάσκες κοστίζουν 3,94€ από το φαρμακείο και είναι 18ml εκτός από των ματιών που είναι 8ml αλλά από διαδικτυακά φαρμακεία θα τις βρείτε πιο οικονομικά.
    Πείτε μου εάν εάν έχετε δοκιμάσει κάποια από τις υπόλοιπες και σας άρεσε!

Until next time...

        Love you!

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Valentine Lips

    Πραγματικά τι θα ήταν η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου χωρίς κόκκινο κραγιόν;
Ακόμη και εάν έχουμε αποφασίσει ότι αυτή η γιορτή δεν μας ταιριάζει,ότι δεν γιορτάζουμε,ένα κόκκινο κραγιόν μας φτιάχνει τη διάθεση!

   Αυτή τη φορά σας δείχνω τα δικά μου αγαπημένα κόκκινα κραγιόν.

Riri Woo retro matte Mac
Το απόλυτο ματ κόκκινο κραγιόν. Ανήκει στη limited edition συλλογή της Rihana από τη Mac. Βαθύ κλασικό κόκκινο,τέλεια απόδοση χρώματος,εντελώς ματ όμως. Νομίζω ταιριάζει σε όλες μας. Απίστευτη διάρκεια επίσης.

J Lo's Pure Red  L'oreal 
Ακριβώς το ίδιο με το riri woo αλλά πιο ενυδατικό. Και με τέλεια μυρωδιά επίσης.  

Envious Estée Lauder
Rouge Pur Couture Yves saint Laurent 
Κλασικό λαμπερό κόκκινο,ενυδατικά και τα δύο, με αυτό της Estée Lauder να κερδίζει όσον αφορά τη διάρκεια. 

Mightiest Maraschino Clinique 
Ανήκει στη σειρά Chubby sticks intense και είναι το πιο κερασένιο χρώμα που έχετε δει. Πολύ καλή διάρκεια,λαμπερό και αυτό ταιριάζει σε όλες μας. 

Adorable Matt n14 Essence
Κόκκινο - φούξια χρώμα,ματ,φωτίζει το πρόσωπο,με τέλεια διάρκεια και εξίσου τέλεια τιμή! Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα κραγιόν;

Red Essential Maybelline
Η αγάπη μου για τα lip pencils της Maybelline είναι γνωστή. Αυτό είναι το αγαπημένο μου. Βασικό κόκκινο,όπως είναι και το όνομά του,κρατάει πολλές ώρες και δεν ξηραίνει τα χείλη!!

Lava Love Avon
Το ωραιότερο κόκκινο-πορτοκαλί κραγιόν. Φωτίζει επίσης πάρα πολύ το πρόσωπο και το προτιμώ την άνοιξη και το καλοκαίρι. 

Russian red lip gloss Mac
Είναι το μοναδικό lip gloss της παρέας. Το αγαπώ και το προτιμώ όταν θέλω να φορέσω κόκκινο αλλά λίγο πιο διακριτικά. Αυτό το γκλός δίνει λάμψη,είναι κόκκινο αλλά χωρίς την ένταση του κραγιόν. 








Επιλέγοντας ένα κόκκινο κραγιόν,το μόνο που θα χρειαστείτε επιπλέον είναι μαύρη μάσκαρα,μπεζ-χρυσή σκιά και eye liner(προαιρετικά).
   
To Sum Up
Οποιοδήποτε κραγιόν και να επιλέξουμε,αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι η καλή μας διάθεση. Να φορέσετε λοιπόν το πιο λαμπερό σας χαμόγελο και να περάσετε τέλεια!!!!



         Happy Valentine's Day Girls!!!!
                                                                              Love you all!!!
   

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

They Are Real Mascara by Benefit

    Είχα ακούσει τόσα πολλά σχόλια για τη  μάσκαρα ''They're Real'' της Benefit και ήθελα πάρα πολύ να τη δοκιμάσω. Καθώς όμως στο Ηράκλειο δεν έχουμε ακόμη κατάστημα Sephora,μου την έφερε μια φίλη μου από την Αθήνα σε travel size


    Μόλις τη δοκίμασα μια ερώτηση μου ήρθε στο μυαλό : Are they real??  
Τόσο καλό αποτέλεσμα έχει!!!

    Το πρώτο πράγμα που σου κάνει εντύπωση είναι το βουρτσάκι της. Είναι από σιλικόνη και αγκαλιάζει κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά. Αυτό που την κάνει διαφορετική όμως είναι η στρογγυλή άκρη στο βουρτσάκι που επιτρέπει να φτάσουμε ακόμα και στις πιο κοντές βλεφαρίδες. 



    Θέλει προσοχή όμως στον τρόπο που θα την χρησιμοποιήσετε γιατί μπορεί εύκολα να μουτζουρώσει,βγάζει αρκετή ποσότητα προϊόντος και μπορεί να μην έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

   Εγώ τοποθετώ το βουρτσάκι στη βάση των επάνω βλεφαρίδων  και αρχίζω να περνάω μάσκαρα,στριφογυρίζοντας ταυτόχρονα το βουρτσάκι. Έτσι καλύπτονται όλες οι βλεφαρίδες και την ίδια στιγμή δημιουργείται ωραία καμπύλη. Στις άκρες των βλεφαρίδων,αλλά και για να τις ξεχωρίσω γιατί δεν μου αρέσουν κολλημένες,χρησιμοποιώ την στρογγυλή άκρη στο βουρτσάκι. 



    Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό ακόμα και με ένα πέρασμα. Με το δεύτερο πραγματικά χαρίζει τέλειες βλεφαρίδες. Έχει εξαιρετική  διάρκεια,δίνει όγκο, έντονο μαύρο χρώμα και δεν μαυρίζει κάτω από τα μάτια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι οτι δεν μπορούσα να την αφαιρέσω εύκολα και χρειάστηκε να επιμείνω λίγο με το ντεμακιγιάζ. 
   Δεν είμαι σίγουρη για το πόσο ακριβώς κοστίζει,με μια έρευνα που έκανα νομίζω είναι περίπου στα 22-25€. Εάν θέλετε να τη δοκιμάσετε μπορείτε να πάρετε το travel size που κοστίζει περίπου 8€.
To Sum Up
H "They'reReal" Mascara της εταιρίας Benefit είναι μια πολύ καλή μάσκαρα κατά τη γνώμη μου. Πρέπει όμως να συνηθίσει νομίζω κάποιος το βουρτσάκι της για να πετύχει το αποτέλεσμα που υπόσχεται. 

Until next time...
Love you!!!